lauantai 21. kesäkuuta 2014

Puppy in the House

Onpas ollut pitkä bloggailutauko. Tahto päivitellä reissun päältä oli kova, mutta laitteisto ja Blogger eivät suostuneet yhteistyöhön. Ilmeisesti Samsungin tablettimme on ajalta ennen somea.... Olin jotenkin tosi pettynyt laitteeseen. Tosin wifi-yhteydetkään eivät olleet nopeimmasta päästä.


Nyt olemme kuitenkin kotosalla ja ihmetelleet kolmen päivän ajan pikku riiviötä, joka on vallannut talomme ja sydämemme. Eilen yritin kuvailla häntä teillekin, mutta voi pojat, siinäpä olikin haastetta. Tunnin kuvailun jälkeen muutama melkein onnistunut otos löytyy ;)


Elämä pennun kanssa on ollut ehkä rankempaa kuin oletin, mutta erityisesti isovanhemmat ovat onnellisia. Lapsenlapsi on tullut ja siitä riemuitaan. Pentu on kyllä valloittava tapaus. Poikakoirana hänellä kuitenkin on omaa tahtoa ja kasvatus oli kyllä aloitettava heti ensimmäisenä päivänä. Nyt hän osaa jo löytää omalle paikalle, irrottaa otteen pyydettäessä ja mennä ovelle, kun pissattaa. Tämä kaikki kolmessa päivässä, ajatelkaas, meille sattui fiksu yksilö :) Yhtään itkua ei ole itketty äidin perään ja ruoka maistuu, kyllä omistajina olemme olleet mellevinä. Huomisen säätiedotuskin vetää suuta hymyyn, tämän +5c ja vesisateen jälkeen seitsemnätoista astetta ja aurinko kuulostaa ihan kesältä. Pääsemme kunnolla peuhaamaan ulos.


Mukavaa tulla takaisin myös bloggailemaan. Huomaan, että edelleen blogini luetuin juttu on "How to Wear Leggins" ja muistin taas reissussa, miksi kirjoitin sen...huooh, kalsarit on kalsarit ja that's it ;) Onneksi Suomessa muoti alkaa jättää kalsarikauden taakseen, ehkä siirrymme Euroopan perässä sporttiseen katumuotiin ja vaihdamme legginsit juoksutrikoisiin, mene ja tiedä. Omia kesäasujani ja reissuvinkkejä Kroatiaan ja Venetsiaan on nyt kuitenkin luvassa tasaiseen tahtiin. Hyvää juhannusta!Ei kommentteja: