sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kohti Kroatiaan...

Niin vain aika vierähti tänä keväänä nopeasti. Huomenna on aika suunnata Kroatiaan. Blogiharrastukseni on kyllä kärsinyt tästä loppukevään kiireestä tosi paljon. Kesällä haluan blogata paljon enemmän, onneksi pitkä loma mahdollistaa sen.


Aika paljon blogijuttuja on varmaan luvassa paitsi tulevasta matkasta, myös ihanasta veijarista, joka muuttaa meille 18.6. Viime päivät ovat olleet kiireistä koiratarvikkeiden etsintää täynnä, sillä hakupäivä aikaistui heti reissua seuraavaksi päiväksi. Lähes samoilla silmillä siis hakemaan poikaa kotiin.... :)


Toivottelen hyvää kesäkuun alkua kaikille. Jos wifi toimii, latailen kuvia reissun päältäkin. Kokemus osoitti viime vuonna sen, että välineistö ei riitä kirjoittamiseen, mikäli bloggerissa ei ole tapahtunut ihmeitä. Kuvia voi kuitenkin aina laitella lyhyemmilläkin tarinoilla. Tässä nyt kuvituksena ihanat pentuset, jotka ovat jo viisi viikkoa vanhoja. Vielä emme tiedä, kuka on meidän koiramme, mutta kuka tahansa yllä olevassa kuvassa olevista pojista kelpaa meille :) Biss Später!

Ei kommentteja: